Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Akanaseulan toimitussisältö sekä asennusohje

Akanaseula koostuu kahdesta 250 cm mittaisesta seulaelementistä. Seulaelementeillä korvataan ruuvikuljettimen ulkoputkesta 200 cm pituinen osuus. Seulaelementit asennetaan ruuvikuljettimessa sellaiseen kohtaan, mistä roskat ja piensiemenet on helppo ottaa talteen, eikä seulaosuus ole esteenä esimerkiksi kuljetinta siirrettäessä.

Toimitussisältö

  

     - Seulaelementti 2 kpl
     - tukiprikka 20 x 260  8 kpl
     - Tiivistenauha
     - M8 x 25 ruuviti muttereineen

Asennusohje

Ruuvikuljettimen ulkoputkesta poistetaan 200cm:n pituinen jatke tai leikataan kiinteästä ulkoputkesta 200cm:n osuus pois. Poistetusta putkesta leikataan noin 15-20 cm pituinen kappale, joka asennetaan ohjainholkiksi seulaosuuden puoliväliin.

 

Laippajatkeisen kuljettimen putki katkaistaan laipan jälkeen vähintään 25 cm:n 
etäisyydeltä kuvan osoittamalla tavalla. Toimituksen mukana tulevasta tiivistenauhasta leikataan n. 30mm pituinen kappale joka kiinnitetään seulaelementtien lyhempiin pokkauksiin kuvan mukaisesti.

Akanaseulan seulaelementit asetetaan vastakkain siten, että elementtien pokkaukset ovat ruuvikuljettimen putken ylä- ja alapuolella. Seulaelementti asennetaan molemmista päistä 25 cm ruuvikuljettimen ulkoputken päälle.

Seulaelementit asetetaan vastakkain ja tukiprikat asennetaan elementtien molempiin päihin. Tässä vaiheessa ruuvit kiristetään löysästi paikalleen.

Varmista, että seulaelementit ovat oikein kohdistetut ja korjaa elementtien paikkaa tai asentoa tarvittaessa. Ruuvit kiristetään vähän kerrallaan tasaisesti molemmin puolin, jolloin seulaelementit keskittyvät paikoilleen.
 

Asennuksen yhteydessä voidaan seulaelementin ympärille pujottaa esim muovinen viemäriputki helpottamaan rikkasiementen tai piensiementen talteenottoa. (ei sisälly toimitukseen)